Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® - ainutlaatuinen muutosvalmennus yksilöille

 

Aarrekartta –koulutus on järjen, sydämen ja vaiston valmennusta. Anna itsellesi mahdollisuus uusiin suuntiin, irti kuluneista kuvioista!

Kaikilla on unelmia mutta kaikki eivät rohkene uskoa, että unelmista voi tulla totta ja heille tärkeät asiat voivat toteutua. Unelmat ovat aika usein käyttämätön voimavara, ja aivan suotta. Unelmat vievät meitä eteenpäin ja kehittävät meitä ihmisinä.

Aarrekartta on työkalu, joka auttaa toteuttamaan unelmia. Siinä ei ole kyse taikuudesta vaan vaikuttavuus perustuu siihen, että se valmistaa tekijäänsä henkisesti muutokseen ja tekee avoimeksi ratkaisujen löytämiselle sekä rohkeammaksi toteuttaa ne.

Aarrekartta – luo unelmasi todeksi!® -valmennuksessa

  • perehdyt psykologisiin malleihin, joihin aarrekartta-menetelmä, mielen muutosohjelma, perustuu
  • teet kolme aarrekartta –muunnelmaa, mitä "puhuttelevampi" aarrekartta on, sitä vahvemmin se   vaikuttaa ohjaavasti elämänhallintaan.

Aarrekartta –luo unelmasi todeksi!®  työskentely on Fakta & Fiktion tuotesuojattu koulutus eli sitä voi opettaa vain siihen koulutetut henkilöt. Aarrekartta-valmennusta on hyödynnetty jo yli 4000 henkilön kehittämisprosessissa, avoimilla kursseilla ja organisaatiovalmennuksissa. Aarrekartta –luo unelmasi todeksi –valmennuksen kehittäjä: FM Kristiina Harju, Fakta & Fiktio Oy.